- ក្រួច ឬ សត្វបក្សីដ៏ទៃទៀត (បោចរោមអោយស្អាត) ៣ ក្បាល
- អំបិលម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
1. កាត់ក្បាល និង ក្រញ៉ាំជើង យកគ្រឿងក្នុងចោល លាងទឹកឲ្យស្អាត។
2. យកសត្វស្លាបទាំងនោះ ពុះជាពីរកុំអោយដាច់
រួចប្រឡាក់អំបិលទាំង ៣ ក្បល។
3. ក្រោយពេលចូលជាតិសព្វមក ឆ្កាងទទឹងខ្លួន ដាក់អាំងលើភ្លើងតិចៗ
រហូតដល់ឆ្អិនឡើងពណ៌ក្រហមក្រៀមល្អ ហើយទទួលទានជាមួយនឹង ទឹកជ្រលក់។
គ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់
- ម្ទេសបុក ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ១ ស្លាបព្រាបាយ

No comments:
Post a Comment