- សាច់ទ្រនាប់ក្នុង (សាច់សុទ្ធ) ៣០០ ក្រាម
- ម្ទេសម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- អង្ករលីងបុកម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបបាយ
- ជីអង្កាមបេះស្លឹក ១/២ ចានចង្កឹះ
- ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រុចឆ្មារ ២ ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- លាងសាច់ឲ្យស្អាត ពន្លះសាច់កម្រាស់ ១ ស.ម អាំងឲ្យឆ្អិនដោយ ប្រើកំដៅល្មមៗបានហើយ ទើបហាន់ជាចំណិតស្តើងៗល្មមមាត់។
- យកសាច់មកប្រឡាក់គ្រឿងផ្សំ ដោយម្ទេសម៉ដ្ឋ អង្ករលីង ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មារ ច្របល់ឲ្យសព្វ ហើយទើបដាក់ស្លឹកជីអង្កាមចូល។
- រៀបចំដាក់ចាន ផ្សំដោយបន្លែស្រស់។
No comments:
Post a Comment