Pages

ភ្លាសាច់អាំង






គ្រឿងផ្សំ
  • សាច់ទ្រនាប់ក្នុង (សាច់សុទ្ធ) ៣០០ ក្រាម
  • ម្ទេសម៉ដ្ឋ ២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • អង្ករលីងបុកម៉ដ្ឋ ១ ស្លាបព្រាបបាយ
  • ជីអង្កាមបេះស្លឹក ១/២ ចានចង្កឹះ
  • ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រាបាយ
  • ទឹកក្រុចឆ្មារ ២ ស្លាបព្រាបាយ
 របៀបធ្វើ
  1. លាងសាច់ឲ្យស្អាត ពន្លះសាច់កម្រាស់ ១ ស.ម អាំងឲ្យឆ្អិនដោយ ប្រើកំដៅល្មមៗបានហើយ ទើបហាន់ជាចំណិតស្តើងៗល្មមមាត់។
  2. យកសាច់មកប្រឡាក់គ្រឿងផ្សំ ដោយម្ទេសម៉ដ្ឋ អង្ករលីង ទឹកត្រី ទឹកក្រូចឆ្មារ ច្របល់ឲ្យសព្វ ហើយទើបដាក់ស្លឹកជីអង្កាមចូល។
  3. រៀបចំដាក់ចាន ផ្សំដោយបន្លែស្រស់។
សំគាល់ៈ បើមានចំណូលចិត្ត ខ្ទឹមស្រស់ ម្ទេសស្រស់ មករោយបន្ថែមពី លើទៀតក៏បាន។

No comments:

Post a Comment