- អន្ទង់ ៥០០ ក្រាម
- ស្លឹកម្រះព្រៅ ១ ចាន
- ស្ករស ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ៣ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
គ្រឿងឆា
- ម្ទេសខ្មាំងស្រស់ ឫ ក្រៀម ៥-៦ គ្រាប់
- គល់ស្កឹកគ្រៃហាន់ស្តើងៗ ២ ស្លាបព្រាបាយ
« បុកគ្រឿងស្លចូលគ្នាឲ្យម៉ដ្ឋ
របៀបធ្វើ
- ធ្វើអន្ទង់ឲ្យស្អាត រួចកាត់ជាកង់ៗ។
- ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះដុតភ្លើងក្តៅ បង់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល ឆាវាឲ្យឡើងឈ្ងុយ សឹមដាក់អន្ទង់ចូលឆាត្រឡប់ចុះឡើងដល់ឆ្អិន។
- ថែមទឹកត្រី ស្ករស ភ្លក់ដឹងសាបប្រៃ ហើយបង់ស្លឹកម្រះព្រៅ ឆាត្រឡប់ម្តង ទៀតជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment