- ពងអង្រ្កង ២០០ ក្រាម
- ដើមខ្ទឹមហាន់ខ្លីៗ ២ ដើម
- មើមខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំ ៧-៨ កំពិស
- ខ្ទឹមក្រហមហាន់់ស្តើងៗ ៥ មើម
- ស្ករស ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
- ទឹកត្រី ១ កន្លះ ស្លាបព្រាបាយ
- ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះ ដុតភ្លើងឲ្យក្តៅ ដាក់មើមខ្ទឹមចូលលីងឲ្យឡើង ពណ៌កន្លាត រួចដាក់ពងអង្រ្កង ខ្ទឹមក្រហម ឆាឲ្យឆ្អិន។
- ថែមគ្រឿងដោយទឹកត្រី ស្ករស ឆាត្រឡប់ ម្តងទៀតរួចរោយដើម ខ្ទឹមជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment