Pages

ឆាពងអង្រ្កង





គ្រឿងផ្សំ
  • ពងអង្រ្កង ២០០ ក្រាម
  • ដើមខ្ទឹមហាន់ខ្លីៗ ២ ដើម
  • មើមខ្ទឹមចិញ្រ្ចាំ ៧-៨ កំពិស
  • ខ្ទឹមក្រហមហាន់់ស្តើងៗ ៥ មើម
  • ស្ករស ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកត្រី ១ កន្លះ ស្លាបព្រាបាយ
  • ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ

របៀបធ្វើ
  1. ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះ ដុតភ្លើងឲ្យក្តៅ ដាក់មើមខ្ទឹមចូលលីងឲ្យឡើង ពណ៌កន្លាត រួចដាក់ពងអង្រ្កង ខ្ទឹមក្រហម ឆាឲ្យឆ្អិន។
  2. ថែមគ្រឿងដោយទឹកត្រី ស្ករស ឆាត្រឡប់ ម្តងទៀតរួចរោយដើម ខ្ទឹមជាការស្រេច។

No comments:

Post a Comment