- ផ្លែល្ហុងចិតសំបកស្អាត សាប់បណ្តោយផ្លែ ១ ចាន
- ប៉េងប៉ោះ ឡេវអាវតូចៗ ១០ ផ្លែ
- ផ្លែម្កាក់ទុំ ១ ផ្លែ
- ម្ទេសខ្មាំងស្រស់ ១០ គ្រាប់
- មើមខ្ទឹម ៥ កំពិស
- ទឹកត្រី ១/២ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកប្រហុកឆ្អិន ១ ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកក្រូចឆ្មារ ១-២ ស្លាបព្រាបាយ
របៀបធ្វើ
- បុកមើមខ្ទឹម ម្ទេស ឲ្យល្អិត។
- ដាក់ម្កាក់ពុះជាចំណិតធំៗ ល្ហុង ប៉េងប៉ោះ បុកវាតិចៗល្មមចូលជាតិ។
- បន្ថែមគ្រឿងដោយទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ទឹកប្រហុក ហើយបុលច្របល់វា ឲ្យសព្វ រួចភ្លក់មើលរសជាតិជូរ ប្រៃ យ៉ាងណាទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ទទួលទានជាមួយស្ពៃក្តោប សណ្តែកកួរ ត្រកួនខ្ចី ស្ពៃស ក្តាត ជីរវ៉ាន់ស៊ុយ ក៏បាន។
No comments:
Post a Comment