- បាយខ្សាយ ២ ចាន និង ពងមាន់ ១ គ្រាប់
- ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រាបាយ និង ប្រេងឆា ៣ ចាន
គ្រឿងបំពង
- ម្ទេសក្រៀម យកគ្រាប់ចេញរួចដាក់ត្រាំទឹក ៣-៤ គ្រាប់
- ខ្ទឹមក្រហមហាន់ស្តើងៗ ៣ មើម និង ខ្ទឹម ស ១៥ កំពិស
- រំដេងហាន់ល្អិតៗ ២ ចំណិត និង គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ ១/២ គល់
របៀបធ្វើ
- បុកគ្រឿងបំពងទាំងអស់ចូលគ្នាឲ្យម៉ដ្ឋ ដាក់បាយចូលបុកថែមទៀត រហូត ដល់ឡើងស្អិត ដាក់ទឹកត្រី វាយពងមាន់ បុកច្របល់ឲ្យចូលជាតិគ្នា ទើប ពូតជាដុំៗ រាងមូលសំប៉ែត។
- ដាក់ប្រេងឆាចូលក្នុងខ្ទះ ដាក់ដាំលើភ្លើងឲ្យក្តៅ ដោយកំដៅល្មមៗបាន ហើយបង់ ដុំបាយពូតខាងលើនេះ ចូលបំពឲ្យឆ្អិនឡើងពណ៌លឿង ដួសឡើងទុកឲ្យស្រោះខ្លាញ់ ជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment