Pages

កង្កែបឆាហឹរ






គ្រឿងផ្សំ
  • កង្កែប ៣ ក្បាល
  • ស្លឹកម្រះព្រៅ ១ ចាន
  • ស្ករស ១/២ ស្លាបព្រាកាហ្វេ
  • ទឹកត្រី ២ ស្លាបព្រាបាយ និង ប្រេងឆា ២ ស្លាបព្រាបាយ

គ្រឿងឆា
  • ម្ទេសខ្មាំងស្រស់ ឫ ក្រៀម ៧ គ្រាប់
  • មើមខ្ទឹម ៤​ កំពិស
  • គល់ស្លឹកគ្រៃហាន់ស្តើងៗ ១ គល់
បុកគ្រឿងទាំងអស់ចូលគ្នា មិនបាច់ម៉ដ្ឋពេកទេ
របៀបធ្វើ
  1. ពន្លាត់ស្បែកកង្កែប យកគ្រឿងក្នុងចេញ រួចលាងទឹកឲ្យស្អាត ហើយចិញ្រ្ចាំ ឲ្យល្អិត។
  2. ដាក់ប្រេងឆាក្នុងខ្ទះដុតភ្លើងក្តៅ បង់គ្រឿងដែលបុកហើយចូល ឆាវាឲ្យ ឡើងឈ្ងុយ សឹមដាក់កង្កែបចូល ឆាត្រឡប់ចុះឡើងដល់ឆ្អិន។
  3.  ថែមទឹកត្រី ស្ករស ភ្លក់ដឹងសាបប្រៃ ហើយបង់ស្លឹកម្រះព្រៅ ឆាត្រឡប់ម្តង ទៀតជាការស្រេច។

No comments:

Post a Comment